DYRK DIN KUNNSKAP

med effektiv digital læring


Digital læring

E-læring / M-læring / Nano-læring


Digital læring gjør det mulig å hente frem det du trenger når du trenger det, eller når du har tid. I tillegg gir det bedre læringsutbytte gjennom umiddelbar tilbakemelding, nivåtilpasset læring og problemløsing i nå-tid.

Enten du må lære helt nye ting, få innføring i et nytt system eller forstå hva et oppdatert regelverk betyr for din bransje så er effektiv digital læring en god løsning. Både for selskapet og den enkelte ansatt.

Klok hjelper deg med å utvikle digital opplæring som er målrettet og effektiv.Andre tjenester

Video


Klok har en stor park med profesjonelt videoutstyr og erfaringen som trengs for å både levere det beste innholdet i kombinasjon med et sterkt og troverdig uttrykk.

Vi tilbyr rene videoproduksjoner i form av promovideo, reklamefilm, instruksjons- og opplæringsvideo og reportasjer. Videoer som står godt alene eller videoer som en del av et kurs eller en presentasjon.

Animasjoner


Animasjonsfilm er en effektiv måte å formidle et budskap på, og har ofte lengre levetid enn video.

Klok utvikler animasjoner som er basert på ferdige maler, med stor fleksibilitet. Det gjør produksjonen rimeligere og raskere enn en tradisjonell animasjonsproduksjon. Derfor bruker vi mye animasjon i vår e-læring og m-læring. Flere kunder bestiller i tillegg animasjoner for promotering, informasjonsformidling eller reklame.

En partneravtale med Vyond gjør at våre kunder har alle rettigheter over sine filmer.